søgemaskineoptimering seo synlighed

 

Seo & Søgemaskineoptimering = Synlighed

 

Søgemaskine optimering er vejen til topplaceringer på søgemaskinerne!

Søgemaskine Optimering

Søgemaskine optimering er vejen til top placeringer på søgemaskinerne Google, Yahoo og MSN.
Hos synlighed.com har vi siden 2003 specialiseret os i søgemaskineoptimering og kan derfor garantere at vi kan levere de resultater vi lover, vi er så sikre på at vores søgemaskineoptimering virker at vi kun kræver betaling efter at du har set resultaterne på søgemaskinerne.


Det handler ikke bare om hvad dine besøgende ser,
det handler også om hvad søgemaskinerne ser!

Søgemaskine logik

Arbejdet med søgemaskine optimering går helt kort fortalt ud på at hjælpe søgemaskinerne med at se hvad din side handler om, 80-90% af søgemaskineoptimering er ret lige til og noget en hver kan gøre, det handler bare om at skrive udførligt om søgeordene på siden.
De sidste 10-20% handler om at kende matematikken i de algoritmer som søgemaskinerne beregner en sides relevans på et givent søgeord ud fra.
Det er her det bliver lidt sværere, særligt hvis du er interesseret i en topplacering på et søgeord som mange andre også mener de kan tjene penge på (det kunne feks. værre ordet søgemaskineoptimering).

Optimal Optimering

Hvis du er interesseret i at få lavet de rigtige ændringer på din hjemmeside førstegang, så skulle du måske klikke forbi kontakt det kan ofte bedst betale sig at uddelegere søgemaskine optimering til nogen der ved hvad de snakker om.
 

 

 
synlighed
pris
referencer
få et tilbud
kontakt
 
links